Zyrtare: Qe kush e zavendëson Gallianin te Milani

Milan së bashku me pronarët e ri, ka ba ndryshime edhe në detyrat e nalta në ekip.

Adriano Galliani asht largue nga posti i drejtorit të naltë në Milan, tue u zavendësue nga Marco Fassone, ka konfirmue Sino-Europe.

“Fassone ka me qenë menaxher i përgjithshëm dhe administrator i deleguem i Milanit. Ai ka nji përvojë mjaft të mirë mbasi ka punue për Juventusin, Napolin dhe Interin”, thuhet në njoftimin e Sino-Europe.