E hënë, 25 Shtator 2017

Tema: AKP

AKP shpall shitjen e aseteve me likuidim 36

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) sot zyrtarisht ka shpallë shitjen e aseteve përmes likuidimit nr.36. Lista e tenderëve për privatizim me shitje të aseteve nr....

LIVE: AKP pranon ofertat e shitjeve përmes likuidimit (video)

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes Likuidimit nr.35. https://www.youtube.com/watch?v=wTjKewd-Q6c

AKP hap ofertat e shitjeve përmes Likuidimit 35

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes Likuidimit nr.35. Pranimi i ofertave ka me u ba tue fillue...

AKP shpall shitjen e 92 aseteve tjera

Agjencia Kosovare e Privatizimit sot zyrtarisht ka shpall shitjen e aseteve përmes likuidimit nr.33, ku përfshihen 92 asete. Mbas mbledhjes së Bordit të Drejtorëve, të...

AKP prej aseteve qe ju mori uzurpatorëve mblodhi 7.2 milionë euro

Agjencia Kosovare e Privatizimit, në këtë vit ka pasë rritje të jashtëzakonshme të hyrave. Ato janë sigurue nga qiratë e aseteve shoqnore. Që nga marrja e...

Kryeministri Mustafa takohet me drejtues të AKP’s dhe Policisë Kufitare, bisedohet...

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, ka pritë në takim udhëheqësit e Agjencisë Kosovare të Privatizimit dhe drejtorin e Departamentit të Kufijve në Policinë Kufitare,...

Aprovohet rregullorja për monitorimin e Trepçës

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit në mbledhjen e mbajtun të Ejten ka diskutue lidhun me fatin e Trepçës. Për këtë pikë, simbas...

Qeveria nuk ka me ju përzie AKP’s

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa ka vizitue ditën e sotme Agjensinë Kosovare të Privatizimit. I pritun nga Drejtori i bordit drejtues, Petrit Gashi...
video

Kryesuesi i AKP mbi 7 mijë euro rrogë, shoferat e pastrueset...

Agjencia Kosovare e Privatizimit raportoi punën e vitit 2015, në Komisionin për Buxhet dhe Financa. Por deputetja nga LDK, Besa Gaxherri, drejtoi akuza të shumta...