E hënë, 11 Dhjetor 2017

Tema: aksidentet

Qe sa aksidente kanë ndodhë gjatë 24 orëve të fundit

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Kosovës raportohet të kenë ndodhë 57 aksidente rrugore. Simbas raportit të Policisë së Kosovës, 20 nga këto...

Ky asht shkaktari ma i madh i aksidenteve në komunikacion

Tejkalimi i shpejtësisë, përdorimi i telefonit gjatë ngasjes së automjetit, përdorimi i alkoolit dhe drogës, mungesa e respektimit të shejave të komunikacionit janë faktorët...

Kujdes! Policia porosit qytetarët: S’ka aryetime, nuk falim!

Policia e Kosovës ka ba të ditun se ka marrë masa shtesë me qëllim të ngritjes së nivelit të sigurisë dhe parandalimit të aksidenteve...

‘Udhët e vdekjes’ në Kosovë, shifrat janë tmerruese

Udhët e Kosovës janë shendrrue në udhë të vdekjes. Në këto 15 vjetët e fundit pothuejse cdo të tretën ditë nji person humb jetën në...

Kasaphane n’udhët e Kosovës: Ky asht numri i të vdekunve dhe...

Gjatë muejit Qershor të këtij viti kanë ndodhq rreth 1500 aksidente në komunikacion, ndërsa si pasojë e tyne kanë mbetë të lënduem rreth 1200...

Bora e ngricat shtojnë numrin e aksidenteve n’komunikacion!

Policia e Kosovës ka raportue se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit kanë ndodh 22 aksidente trafiku me persona të lenduem...

Kjo asht alarmante, qe sa persona humben jetën sivjet n’aksidente rrugore!

Nxanësit e shkollave fillore dhe të mesme t'ulta, konkretisht 89 për qind e t'anketuemve të nji hulumtimi, kanë qenë të gatshëm që krahas landëve...

Derisa Shpendi po na e ban “Shqipnine e Madhe”, ne Prishtinë...

Reshjet e borës që filluen nga mbramë kanë ba që rrugët e kryeqytetit, dhe jo vetëm, me shkaktue tollovi në komunikacion. Në disa pamje të...

E pabesueshme! Këta janë njerëzit ma me fat në botë.”Fituen” nji...

Këta njerëz munden me u konsiderue, njerëzit ma me fat në botë. Ata kanë fitue nji jetë të dytë. Aksidentet e tyne kanë me ju lanë...