E mërkurë, 22 Nëntor 2017

Tema: aksidentetet

Video: Pamje të tutshme të aksidenteve që ndodhin nëpër Shqipni

Aksidentet në Shqipni janë të shpeshta dhe fatkeqësisht shpeshherë me pasoja të randa. Për këtë arsye, janë marrë masa të shumta, por që nuk e...