E premte, 24 Nëntor 2017

Tema: Alexander Boettcher

video

Denohet me 23 vjet burg milioneri italian, që gjuejti acid në...

Ai ishte 29 vjeç dhe milioner, njajtë si Christian Grey, personazhi i filmit “50 hijet e Grey’t”. E njajtë si në film, Alexander Boettcher...