E hënë, 25 Shtator 2017

Tema: ask

E konfirmon Haradinaj: ASK vetëm simbas Kushtetutës

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj e ka quejt “interesant” dhe të “mençun” propozimin e Presidentit të Serbisë, Aleksandar Vucic për nisjen e dialogut të...

Ma shumë vetëvrasje se sa vrasje në Kosovë

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikue  raportin me “Statistikat e Vdekjeve në Kosovë 2016”. Gjatë vitit të kaluem janë regjistrue 9246 vdekje, prej...

Kjo deklaratë e Vulin’it ka me vulosë Asociacionin!

Në qoftë se autoritetet në Prishtinë nuk janë në gjendje me i krye detyrat e tyne që janë në përputhje me nënshkrimin e marrëveshjes...

Hahn: Mbas kodit telefonik vjen marrëveshja për formimin e ASK’s!

Komisioneri Europian për Negociata të Zgjanimit, Johannes Hahn ka përshendetë marrëveshjen e arritun në mes të Prishtinës dhe Beogradit për zbatimin e ujdisë për...
editatahiri

Tahiri: Jo asociacion serb pa shuemjen e strukturave paralele

Ministrja për dialog në Qeverinë e Kosovës, Edita Tahiri, tue raportue para Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media, ka theksue se simbolet...

Emnohet ekipi menaxhues për themelimin e ASK’s, kush janë!

Në bazë të marrëveshjes së arritun në kuadër të dialogut midis Prishtinës dhe Beogradit në Bruksel, Qeveria e Kosova ka themelue ekipin menaxhues për...

Bruksel, nesër bisedohet edhe për ASK’n!

Nesër në Bruksel, si pjesë e dialogut mes Kosovës dhe Serbisë, ka me u folë për marrëveshjen e themelimit të Asociacionit të Komunave me...

E konfirmon Edita Tahiri. Kosova ja ban ‘bllok’ Serbisë

Qeveria e Republikës së Kosovës ka paraqit sot në Bashkimin Europian raportin periodik, i cili ofron nji vlerësim mbi gjendjen aktuale sa i përket...

ASK: Sa pati të hyra dhe shpenzime Qeveria për 2015!

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikue statistikat e llogarive qeveritare në Kosovë për vitin që shkoi, ku paraqitet pasqyra e të hyrave...
europapuneisa

Po manipulohet me shifrat e papunësisë në Kosovë

Agjencia e Statistikave të Kosovës po i ndihmon goxha shumë Qeverisë së Kosovës në manipulimin me shifrat e papunësisë. Në anketën e fundit të fuqisë...