E diel, 17 Dhjetor 2017

Tema: ban

bankimoon

Ban: Dikun 500 persona janë vra n’Aleppo

Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki-moon deklaroi se rreth 500 persona janë vra, ndërsa 2 mijë janë plagos, mbasi Qeveria siriane...
bankimoon

Ban kerkon lejimin e ndihmave n’Siri, qe sa kamionë po presin...

Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkueme, Ban Ki-moon, u bani thirrje Shteteve të Bashkueme dhe Rusisë me kerkue nga palët ndërluftuese në Siri...

Çka thotë Ban Ki-moon për krizën qe ka ba demarkacioni n’Kosovë!

Këshilli i Sigurimit të Kombeve të Bashkueme ka me u mblidh më 25 Gusht për me shqyrtue raportin tremujor nga 16 Prilli deri më...