E mërkurë, 22 Nëntor 2017

Tema: bostani

Langu i këtij fruti funksionon si Viagra

Në Britaninë e Madhe ka pasë shumë sukses nji pije e re që premton me rritë shijen e atyne që e konsumojnë. Bahet fjalë...

Qe qysh bostani mundet me shërbye si ilaç

Bostani asht i pasun me vlera ushqyese dhe ofron disa përfitime shëndetsore. Lexoni ma shumë se si ta përdorni në këtë mënyrë. Bostani asht i pasun...

Mbasi ta lexoni këtë lajm, kini me hangër bostan çdo ditë!

Bostani asht nji nga frutat ma të preferueme në këtë periudhë të vitit. Bostani asht nji burim i madh ushqyesish dhe mundet me sjellë nji numër të...

Kjo asht arsyeja pse bostanin s’ban me hangër në mbramje!

Bostani asht shumë i shnetshëm – mirëpo vetëm nëse i përmbaheni kësaj rregulle. Bostani i sjell trupit tonë nji numër të madh të mirash. Falë...

E mbani bostanin në frigorifer? S’mundeni me paramendue se çfarë gabimi...

E adhuroni bostanin e ftofun? Nëse e vendosni në frigorifer bani gabim shumë të madh. Ministria e bujqësisë në Amerikë e ka dëshmue këtë. Shkencëtarët kanë...

Kujdes, bostanit po ia stimulojnë pjekjen me anë të hormoneve. Kështu...

Bostani asht frut i stinës së verës, asht plotë me vitamina dhe tepër i shnetshëm, por kujdes, mbaasi edhe këtij fruti kanë fillue t'i...

Keni me u befasue me efektin e bostanit në trupin tuej

Simbas Lauren Antonuccit, eksperte e ushqimit për sportistë dhe pronare e “Nutrition Energy” në New York, asnjanit produkt energjik nuk i bahet marketingu siç...

Langjet që veprojnë si viagra natyrale (foto +18)

Krejt mashkujt që kanë probleme me ereksionin ose duen të rrisin performancën e tyne seksuale, duhen me dijtë se ka disa ushqime të caktueme që...

Langu i këtij fruti funksionon si Viagra (foto)

Në Britaninë e Madhe ka pasë shumë sukses nji pije e re që premton me rritë shijen e atyne që e konsumojnë. Bahet fjalë për...

Studimi: Bostani ju ban të fortë për orë të tana

Simbas Lauren Antonuccit, eksperte e ushqimit për sportistë dhe pronare e “Nutrition Energy” në New York, asnjanit produkt energjik nuk i bahet marketingu siç duhet. Nji...