E premte, 15 Dhjetor 2017

Tema: celuliti

Kjo asht femna ma seksi, por tash vjen me celulitë (foto...

Ajo e ka thy disa herë rrjetin me fotot e saj.  Por këtë herë, Kim Kardashian po then rrjetin për shkak të kritikave që po...

Dy ushqimet që njihen ndryshe si “vrasësit” e celulitit

Po vjen pranvera dhe moti po nxehet, që na paralajmëron tashma se duhet me punue në figurën tonë dhe në ushqim në mënyrë që me...
celulitiii

Celuliti, a mund të hiqet për krejt!

Celuliti asht tmerri i çdo femne. Ato shejat në lëkurën e kofshëve, të pasmeve që duket se nuk zhduken kurrë. Prej vitesh, mija metoda janë shpik...