E premte, 24 Nëntor 2017

Tema: cigaret

Buka

Rriten çmimet e bukës, cigareve…

Në muejin Tetor të këtij viti janë rritë çmimet e ushqimeve në Kosovë, krahasue nga mueji paraprak, tregojnë të dhanat e publikueme dje nga...

Prej sot denoheni me 5 euro për hedhjen e cigares apo...

Që prej sot fillon implementimi i udhëzimit administrativ për ndëshkime me denime mandatore. Promovimi i këtij udhëzimi asht ba nga Ministri i Mjedisit dhe Planifikimin...

Rusia, vendim të habitshëm për shitjen e cigareve!

Ministria e Shëndetësisë e Rusisë i ka publikue planet për me e ndalue shitjen e cigareve personave që kanë lindë mbas vitit 2015. Kjo...