E premte, 15 Dhjetor 2017

Tema: clinton zgjedhjet

Befasi për Trump, a mundet Clinton me dalë kundër zgjedhjeve...

Nji grup shkencëtarësh kompjuterikë dhe ekspertësh ligjorē të çashtjeve zgjedhore i kerkojnë Hillary Clinton'it me kerkue rinumërim të votave në tri shtete të fitueme nga Donald...