E martë, 21 Nëntor 2017

Tema: Cyrih

Qysh u sulmue Konsullata e Kosovës në Cyrih!

Natën në mes të Diellës dhe të Hanës, persona të panjoftun kanë depërtue në Konsullatën e Republikës së Kosovës në Cyrih. Me këtë rast, janë...

Denis MacShane uron Thaçin për postin e fituem tue e kujtue...

Ish-ministri i Shtetit për Europë në Qeverinë e ish-Kryeministrit britanik Tony Blair, Denis MacShane, mbas zgjedhjes së Thaçit President, ia ka kujtue kohët kur...