E hënë, 11 Dhjetor 2017

Tema: diktatura

“Foreign Policy”: U prehsh në paqe Turqi: 1917-2017

Menjëherë pas përfundimit të referendumit në Turqi, dhe daljes së rezultateve që lajmërojnë fitoren e “Pro”-ve me rezultat të ngushtë, revista amerikane e gjeopolitikës,...

Fotot e rralla: Kjo qysh e kanë festue Vitin e Ri...

Në Shqipninë ateiste nën diktaturën e egër të Enver Hoxhës, pak gjana e gzonin. Festat fetare ishin të ndalueme dhe ajo që festohej në masë...
video

Artur Zheji: Diktatura ra, por segmente të saj mbetën…

Analisti prej Tirane Artur Zheji, i ka komentue ngjarjet e ndodhuna në vitet 1990 ne Shqipni, me rastin e shembjes se diktatures se Enver...