E martë, 21 Nëntor 2017

Tema: doganat

Të hyrat nga dogana dhe ATK mbi 1 miliard euro

Nga Kallnori deri në fund të Korrikut të këtij viti janë mbledh mbi 1 miliard euro të hyra këto nga Dogana dhe Administrata Tatimore...
hashim-thaci

Presidenti Thaçi: Drejtori i ri i Doganave dhe britanikët janë të...

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, përmes nji letre që i ka dërgue Kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, i ka ba të ditun se caktimi...

EULEX’i përfundon sot mbikqyrjen e Doganave

Me rastin e përfundimit të mbikëqyrjes dhe monitorimit të Doganës së Kosovës nga ana e EULEX'it, drejtori i Doganës, Lulëzim Rafuna dhe u.d. i...

Doganat duhet me i realizue 1 miliard euro

Doganat e Kosovës deri në fund të vitit duhet me i realizue mbi 1 miliard euro të hyra. Ky asht projeksioni që Qeveria i...

Hoti, qe sa milionë inkasuem për 5 muej

Dogana dhe ATK për pesë muejt e parë të këtij viti kanë mbledh 550 milionë euro ose 71 milionë ma shumë se në periudhën...
video

Kosova konsumon 400 milion euro mallna serbe në vit

Reciprociteti me Serbinë nuk ia ul të hyrat Doganës, tha Adriatik Stavileci gjatë nji interviste për Televizionin Rrokum, ku flet edhe për zbatimin e...
video

Qeveria vendos masa reciproke për Serbinë

Asht shty për dy-tri javë regjistrimi i popullsisë, i ekonomisë familjare dhe banesave në komunat e Veriut të cilat refuzuen këtë proces në 2011. Kryeministri...
video

Bashkimi i ATK’s me doganën rrit të hyrat

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë ka organizue sot tryezën me temën mbi Integrimin e ATK’s dhe Doganës në nji Agjenci për Mbledhjen e të...