E hënë, 11 Dhjetor 2017

Tema: DVSM

Shkollat fillore në vend, kaluse në Matematikë e tresh në Gjuhë...

Cilësia e mësimit në nivelin fillor në Kosovë mundet me u krahasue me notë kaluese në landën e Matematikës, dhe me tresh (3) në...