E premte, 15 Dhjetor 2017

Tema: edith durham

Foto të rralla: Shqipnia e mrekullueshme e Edith Durham

Mary Edith Durham (1863-1944) vinte nga nji familje e madhe dhe e pasun nga veriu i Londrës. Ishte ma e madhja prej tre vllazënve...

Shqipnia e mrekullueshme e Edith Durham: Fotot e rralla

Mary Edith Durham (1863-1944) vinte nga nji familje e madhe dhe e pasun nga veriu i Londrës. Ishte ma e madhja prej tre vllaznëve...