E premte, 24 Nëntor 2017

Tema: ekonomia

Rritja ekonomike në Kosovë nuk ka prodhue vende pune (video)

https://www.youtube.com/watch?v=SkM4oK1Y3U8

Amerika premton mbështetje në zhvillimin ekonomik të Kosovës

Gjatë qëndrimit të tij në Washington, Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, ku po merr pjesë në takimet vjetore të Bankës Botnore dhe Fondit...

FMN vjen me nji lajm për pagat në Kosovë

Nji mision i Fondit Monetar Ndërkombëtar ka mbyllë vizitën e tij në Kosovë. Gjatë kësaj vizite asht konfirmue se Kosova ka nji stabilitet financiar. Udhëheqësi...

Bum ekonomik në Gjermani, këto janë shifrat

Ekonomia gjermane nuk po ka të ndalun. Në tremujorin e dytë prodhimi i mbrendshëm bruto u rrit me 0,6% me pasojë nji rekord të...

Remitencat për tre muej 163.4 milionë euro

Remitencat e pranueme në Kosovë, paraqesin edhe kategorinë ma të madhe në kuadër të llogarisë së të ardhunave dytësore, ato arritën vlerën prej 163.4...

Qe sa pritet m’u rritë ekonomia e Kosovës

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK), ka njoftue se projeksionet e BQK's për vitin 2017 sugjerojnë se ekonomia e Kosovës ka m'u karakterizue...

Zhvillim për krejt, Dauti flet për ekonominë (Video)

Përmes postimeve të njimbasnjishme në rrjete sociale, Dauti ka vendos me qenë edhe ma i drejtpërdrejtë me qytetarët. Tue ju referue nji pjese të fjalimit...

Kelmendi: 240 milionë euro i qarkulloj vetëm për produktet vendore (video)

Ramiz Kelmendi, LDK, ne Rrokum Roll te Televizionit ka thane se ma shume ban ai per prodhimet e vendit se sa qe ban shteti...

Banka Botnore: Qe sa ka me qenë rritja e ekonomisë botnore...

Simbas parashikimit të Bankës Botnore, rritja e ekonomisë botbore këtë vit ka me qenë 2.7% falë rigjallnimit në sektorët e prodhimit dhe të tregtisë. Simbas...