E diel, 21 Janar 2018

Tema: energjetike

Këto janë masat e Qeverisë për krizën energjetike

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferat Shala në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës ka folë lidhun me situatën energjetike në vend. Tue...