E premte, 15 Dhjetor 2017

Tema: fiton peja

Anëtari ma i ri PDK’s, Fiton Peja, ishte njani prej ushtarëve...

Anëtari i ri i PDK, Fiton Peja, i cili asht themelues i Kujtesës dhe rrjetit të fitnesit FiveStars, në moshën 18 vjeçare i ishte bashkue...

Themeluesi i Kujtesës Fiton Peja i bashkohet PDK’s (foto)

Fiton Peja, nji ndërmarrës i ri dhe shumë i suksesshëm i asht bashkue sot Partisë Demokratike të Kosovës. Aderimi i tij në PDK u ba...