E premte, 15 Dhjetor 2017

Tema: gjendja e jashtëzakonshme

Shpallet 3 muej gjendje e jashtëzakonshme n’Egjipt

Presidenti i Egjiptit, Abdul Fattah al-Sisi e ka shpallë gjendjen e jashtëzakonshme për tre muej mbas sulmeve me bomba në dy kisha, që lanë të...

Erdogan propozon diçka për Turqinë

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan la të kuptohet këtë të Ejte se gjendja tremujore e emergjencës, e shpallun mbas tentativës së dështueme për grusht shteti...

Lajmi qe vjen nga Turqia ka me ju befasue!

Gjendja e jashtëzakonshme në Turqi ka me u zgjatë edhe për tre muej të tjerë, tha presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan. Ai tha se gjendja...

Italia shpall gjendjen e jashtëzakonshme, 50 milionë euro për rindërtimin e...

Qeveria e Italisë ka shpallë gjendjen e jashtëzakonshme mbas tërmetit të 24 Gushtit, që deri në këto momente ka shkaktue 250 viktima. Lajmi për...

Franca zgjat gjendjen e jashtëzakonshme, qe deri kur!

Asambleja Kombëtare e Francës ka marr vendim me zgjatë gjendjen e jashtëzakonshme edhe për gjashtë muej. Kjo masë vije mbas sulmit të javës së kalueme...
Salford-Terror-Attacks

Franca zgjatë gjendjen e jashtëzakonshme, shkaku i “Tour de France” dhe...

Parlamenti francez miratoi nji propozim për vazhdimin e gjendjes së jashtëzakonshme, të paraqitun mbas sulmeve terroriste në Nandor të vitit të kaluem. Kjo gjendje e...