E mërkurë, 22 Nëntor 2017

Tema: gjykata

Qe çka thotë Gjykata në arsyetimin e denimit për terrorizëm të...

Komunikata: Gjykata Themelore në Prishtinë-Departamenti për Krime të Rënda sot ka shpallur publikisht Aktgjykimin PKR.nr.774/16, kundër të akuzuarve A.A, F.K, E.H dhe A.B, për veprën...

Policia Speciale rrethon Gjykatën, kjo asht arsyeja

Policia Speciale ka shtue sigurinë mbrenda dhe jashtë objektit të Gjykatës Themelore ku u shpallën fajtorë katër aktivistët e VV's për sulmin ndaj Kuvendit. Ata...
aleksandarlumeziii

Dështon përpjekja e Kompanisë “Koha” dhe Hasanit – E drejta në...

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Randa, ka përfundue procesin e grumbullimit të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme që lidhen me...
Kisha

Toka në kampus i takon UP’s apo Kishës? Merret vendimi

Gjykata e shkallës së dytë i ka dhanë të drejtë Kishës Ortodokse në pretendimin për tokën që e ka në pronvsi në kampusin e...
gjykatakushtuese

Pse përdoret goditja e çekiçit në gjykatë?

I përjetësuem në filma dhe shfaqje televizive të panumërta, përdorimi i çekiçit të drunit në gjykatë asht ekskluzivisht nji praktikë origjinale amerikane. Simbas Stefën...

Ky asht lajmi ma i ri tash për Gjykatën Speciale

Gjykata Speciale ka hap thirrjen për paraqitje të avokatëve mbrojtës e t'akuzuemve, të dyshuemve dhe viktimave. ​Kjo asht ba e ditun përmes nji njoftimi për...

Nis zbatimi i marrëveshjes për gjyqësorin, kjo asht përbamja e gjykatave...

Në pjesën veriore dhe jugore të Mitrovicës sot ka nis praktikisht zbatimi i Marrëveshjes së Brukselit për Gjyqësorin, për të cilën dy palët u...

Ky asht vendimi i Gjykatës belge për ish liderin katalonas dhe...

Ish-lideri katalunas, Carles Puigdemont, dhe katër ish-ministra janë lirue me kusht nga nji gjykatës hetues në Belgjikë. Gjykatësi tha se ata nuk munden me u...

Anëtarët e shkarkuem të Qeverisë Katalonase në gjykatë, mungon Puigdemont

Anëtarët e shkarkuem të qeverisë rajonale të Katalonisë, janë shfaqë në gjykatën e Spanjës m’u përballë me akuzat për rebelim dhe kryengritje, mbas referendumit...

Vrasja e Shaqirit: Gjykata vendos për Gecin

Gjykata e Apelit e Kosovës e ka anulue aktgjykimin e Gjykatës Themelore në Mitrovicë të Qershorit të këtij viti në rastin e vrasjes së...