E martë, 21 Nëntor 2017

Tema: himara

Historia ruse, 300 vjet ma parë: Himara, Shqipnia e vogël

“Egziston edhe nji krahinë, Himara, ku populli asht i lirë, që quhet Shqipnia e Vogël (flet edhe greqisht)”. Rusisht: Yest’ takzhe provintsiya Himara, narod v ney...
edi rama himara

Trimnohet Edi Rama. Guxon me shkrue per minoritetin grek te Himares

Edi Rama   Është hapur një debat ndërkombëtar për disa banorë të Himarës, të cilët janë shfaqur të revoltuar për shkak të planit të bashkisë së...

Këto foto të Himarës kanë me ju lanë pa fjalë

Këto foto të komunës së re të Himarës dhe fshatnave të saj, që nga Dhërmiu e deri në Pilur janë vërtet fantastike. Kryetari i Komunës...