E hënë, 11 Dhjetor 2017

Tema: intervistë

Intervista e Thaçit: Zanat anti-SHBA të sponzorizueme nga Rusia dhe elementet...

Në intervistën e parë për shtypin e Tiranës, Presidenti i zgjedhun Hashim Thaçi, foli për marrëdhaniet Shqipni-Kosovë dhe për disa tendenca të reja anti-amerikane...