E premte, 24 Nëntor 2017

Tema: John Brennan

Drejtori në largim i CIA’s: Trump s’e kupton Rusinë

Drejtori në largim i CIA's John Brennan, ka thanë se presidenti i zgjedhun amerikan Donald Trump, nuk e kupton Rusinë, dhe e ka dënue...
John Brennan

Drejtori i CIA’s – Trump’it: Kujdes nga Rusia!

Drejtori i CIA's ka paralajmërue presidentin e zgjedhun amerikan Donald Trump, që dhania fund e marrëveshjes bërthamore të Iranit kishte me qenë "katastrofike" dhe...
John Brennan

Drejtori i CIA’s kallxon kush e bani sulmin në Stamboll

Drejtori i CIA's, John Brennan ka thanë se sulmi vetëvrasës n'Aeroportin Ataturk të Stambollit mban “vulën” e grupit militant Shteti Islamik. Asnji grup nuk e...