E diel, 17 Dhjetor 2017

Tema: Juppe

Kjo çka thotë François Fillon ka me befasue Kosovën! (video)

Pamvarësia e Kosovës asht në kundërshtim me të drejtën nderkombëtare, ka thanë François Fillon, kandidat kryesor i krahut të djathtë për zgjedhjet e ardhshme...

Kandidatët presidencial francez – mospajtime për Rusinë!

Kandidatët konservatorë presidencialë në Francë,François Fillon dhe Alain Juppé, mbramë vonë e kanë akuzue njani-tjetrin lidhun me qendrimin ndaj Rusisë, në debatin e tyne...