E mërkurë, 22 Nëntor 2017

Tema: kercenim

Kërcenohet metro e Los Angeles, mobilizohet FBI e policia!

FBI dhe policia e Los Angelesit kanë shtue masat e sigurisë në stacionin e metros, “Universal City” mbasi e kanë marrë nji kercënim përmes...

Kush thotë se ISIS mbetet kercenim i madh!

Përpjekjet e koalicionit të drejtuem nga Amerika që lufton kundër të ashtuquejtunit Shteti Islamik nuk kanë arritë me reduktue aftësinë e tij për me...

ISIS kercenon shefat e Facebook e Twitter

Nji grup i hakerave kompjuterikë, pro Shtetit Islamik (IS), i cili njihet si Bijtë e Ushtrisë së Kalifatit, ka kërcënu shefat egzekutivë të rrjeteve...