E premte, 15 Dhjetor 2017

Tema: kobi

Maqedonia vend i kobshëm për aeroplanët dhe helikopterët, qe dosja e...

Mbramë nji aeroplan i tipit ‘Piper PA 34-200 T Seneka’ u rrxue në fshatin Kozhle në afërsi të Shkupit ku mbetën të vdekun gjashtë...