E hënë, 11 Dhjetor 2017

Tema: konvikti

video

Video: Zjarri në konviktin e femnave në Turqi që la 12...

Nji zjarr i ranë në nji konvikt të nji shkolle të mesme për femna në jug të Turqisë ka shkaktue 12 të vdekun dhe...
video

5 mijë studentë vendosen në konvikte

Sot publikohen emnat e të pranuemve në konvikt

Qendra e Studentëve e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” shpall sot rezultatet për pranimin e studentëve në konvikte për këtë vit. Siç njoftohet nëpërmjet nji...

Lajm i mirë vjen për studentët që kanë aplikue për konvikt!

Qendra e Studentëve e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” shpall nesër rezultatet për pranimin e studentëve në konvikte për këtë vit. Siç njoftohet nëpërmjet nji...