E premte, 24 Nëntor 2017

Tema: kostt

Shkarkohet kryeshefi i KOSTT’it

Mustafë Hasani asht shkarkue nga pozita e kryeshefit në ndërmarrjen publike Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut (KOSTT) dhe në vend të tij në...

Kryeministri takon kryeshefin e KOSTT’it: Dokumentacioni i 1977 i jep fund...

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, në vazhdën e konsultimeve të gjithanshme për eliminimin e tana dilemave të ngrituna lidhun me procesin e shejimit të...

Mustafa ja jep nji lajm të mirë KOSTT’it!

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, gjatë takimit me zyrtarë të naltë të KOSTT'it, ka thanë se Qeveria e Kosovës ka me dhanë maksimumin në...