E premte, 24 Nëntor 2017

Tema: Leonardo Da Vinci

video

Franco Zeffirelli – mbasardhësi i Leonardo da Vinci’t. 35 trashëgimtarë...

Ky asht Franco Zeffirelli, regjisori i famshëm italian i operas dhe i filmit, dy herë kandidat për çmim Oscar e disa herë fitues i...

Gjenden mbasardhësit e Leonardo da Vinci’t

Familja e gjeniut të madh, Leonardo Da Vinci nuk asht shue. Ai ka mbasardhës të gjallë edhe mbas 15 brezash. Kështu e nxjerr nji studim...