E premte, 24 Nëntor 2017

Tema: maunat serbe

avdullah-hoti

Hoti: I bllokuem 5 kamiona me gaz natyror dhe naftë nga...

Dogana e Kosovës ka fillue implementimin e vendimit për reciprocitet nga MTI që nga data 22 Mars 2016, dhe deri më tash janë kthye...