E martë, 21 Nëntor 2017

Tema: mbasardhesi

video

Franco Zeffirelli – mbasardhësi i Leonardo da Vinci’t. 35 trashëgimtarë...

Ky asht Franco Zeffirelli, regjisori i famshëm italian i operas dhe i filmit, dy herë kandidat për çmim Oscar e disa herë fitues i...