E enjte, 18 Janar 2018

Tema: meke

Kqyreni çka ka mbrenda Qabes (foto)

Quhet Qabe dhe asht nji godinë katrore rreth së cilës përsillen çdo çast të egzistencës së kësaj bote me dheta e qindra besimtarë, të...

Mekë: Vendimi i Gjykatës për shembjen e vinçit që i mbyti...

Nji gjykatë saudite e ka hedhë poshtë padinë kundër 13 të dyshuemve, të cilët përballeshin me proces gjyqësor për shkak të shembjes së nji...