E enjte, 18 Janar 2018

Tema: nxanesat

Kur mësuesja shkon pa të mbrendshme në klasë, shihni çka bajnë...

Nji kamerë e msheftë asht realizue në nji klasë, ku nji “mësuese” ka shkue pa të mbrendshme dhe me nji fustan të kuq me...

Mësohet data e fillimit të vitit të ri shkollor

Zyrtarë të Ministrisë së Arsimit konfirmuen për Radio Kosovën se tashma janë ba të gjitha pregaditjet e duhuna dhe janë në fazën e shpërndamjeve...

Hapin e Shqipnisë e ndjek edhe Serbia për shkollat!

Pushimi dimnor shkollor në Serbi asht zgjat, e fëmitë kanë me u kthye në shkollë të Merkurën, më 11 Kallnor, në vend të 9...