E premte, 24 Nëntor 2017

Tema: publikimet

Qe ku ruhen fotot dhe gjithçka që ju qitni në Facebook!

Qyteza Prineville, në Oregon të SHBA've, asht vendi ku Facebook ndërtoi qendrën e parë të të dhanave dhe pikërisht këtu ruhen gjithçka që ju...