E diel, 17 Dhjetor 2017

Tema: raporti

Raporti i Europol: Shqipnia, furnizuesi kryesor i BE’s me kanabis (dokument)

Europol sapo ka publikue raportin ma të fundit lidhun me ndikimin e drogave në rritjen e aktivitetit kriminal në Europë dhe thekson se tregjet...

Publikohet puna e Komisionit, këtu mundeni me lexue raportin 83 faqesh...

Qeveria e Kosovës ka ba publik të gjithë raportin e Komisionit Shtetnor për Shënimin dhe Mirëmbajtjen e Kufinit, i ngarkuem me përgjegjësi për me...

Çela: Raporti i ri e mjegullon ma shumë çashtjen e Demarkacionit,...

Tomor Çela, GIS specialist dhe Gjeograf Planer, ka thane se mbasi e ka shfletue raportin e Komisionit te Ri, per Demarkacionin, ka pa se...

Keni m’u befasue qysh e quen Thaçi raportin e Bulliqit për...

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi ka mirëpritë vendimin e Qeverisë së Kosovës për procedimin e Demarkacionit të kufinit me Malin e  Zi. Ai  i ka...

Këtu mundeni me pa raportin final të Demarkacionit (dokument)

Qeveria e Kosovës ka shqyrtue dhe procedue në Kuvend Raportin e Komisionit Shtetnor për Shënimin dhe Mirëmbajtjen e Kufinit  dhe Projektligjin për Ratifikimin e...

Miratohet raporti financiar për buxhetin e vitit 2016

Kuvendi i Kosovës ka miratue raportin vjetor financiar për buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2016. Ishin 47 deputetët që votuen për këtë raport,...

Haradinaj: Kosova atdhe i të gjithëve, jemi gati me i riatdhesue...

Zyra e Kryeministrit (ZKM) dhe Programi i Kombeve të Bashkueme për Zhvillim (UNDP)  lansuen raportin “Të kuptuemit e faktorëve shtytës dhe tërhjekës: Intervistat me...
shpejtim bulliqi

Qe kur ka me raportue Bulliqi në Kuvend për Demarkacionin

Kryetari i Komisionit Shtetnor për Demarkacionin e kufinit me Malin e Zi, Shpejtim Bulliqi, për herë të parë ka m`i paraqit të dhanat e...
Qeveria

Qeveria miraton raportin 9 mujor të buxhetit 2017

Qeveria e Kosovës ka nda mbi 18,400 euro për 80 persona me aftësi të kufizueme, me qëllim të rehabilitimit në banjat e Kosovës, si...

Raporti i tutshëm: Korea mundet m’i vra 90 % të amerikanëve!

Nji sulm me Impuls Elektromagnetik (EMP) nga Korea e Veriut ndoshta mundet me i eleminue 90 përqind të popullsisë së SHBA, simbas nji raporti...