E premte, 15 Dhjetor 2017

Tema: roberto baggio

23 vjet nga penalltia e famshme, mësoni rrëfimin emocionues të asaj...

Asht mbasditja e 17 Korrikut në Pasadena, Californi. Roberto Baggio po qëndron pa lëvizë në zonën e penalltisë, përreth tij fanella të verdha braziliane që...

Portreti i nji legjende: Roberto Baggio dhe historia e penalltisë së...

Asht mbasditja e 17 Korrikut në Pasadena, Californi. Roberto Baggio po qëndron pa lëvizë në zonën e penalltisë, përreth tij fanella të verdha braziliane që...

Sonte derbi i madh: Këta janë 11 lojtarët që kanë luejt...

Derbi i Milanos din me ofrue emocione të mëdha, gja që e ban derbin ma unik në botën e futbollit. Përgjatë historisë, jo shumë futbollistë...

Portreti i nji legjende: Roberto Baggio dhe historia e penalltisë së...

Asht mbasditja e 17 Korrikut në Pasadena, Californi. Roberto Baggio po qëndron pa lëvizë në zonën e penalltisë, përreth tij fanella të verdha braziliane që...