E diel, 17 Dhjetor 2017

Tema: rrathet e zi

Kjo asht formula për largimin e rrathëve të zi poshtë syve!

Qëndrimi i gjatë pa gjumë apo gjumi i parehatshëm ban që të dukemi të lodhun dhe të na krijohen rrathët e zi poshtë syve. Kur...

5 arsyet pse s’mundeni me iu shmang rrathëve të zi poshtë...

Shumë njerëz e kanë problem krijimin e rrathëve të zi poshtë syve, që të kallxojnë ma t’lodhun gjatë tanë kohës. Ka shumë mënyra për...