E shtunë, 23 Shtator 2017

Tema: Rrokum

video

Vllahiu: Prishtinën e kam n’zemër, s’du me premtue por du me...

Arber Vllahiu, kandidat i AAK's per Prishtinen ka thane se ka hy ne politike ne baze te nji marreveshje, mirekuptimi dhe besimit te Kryeministrit...
video

Lajmet Qendrore (22. 09. 2017)

video

Lajmet Qendrore (21. 09. 2017)

video

Deda: Serbia e Mali i Zi e kanë vitin 2025 për...

Alternativa zyrtarisht e hap fushaten të Shtunën në Prishtinë Ilir Deda nga Alternativa tue fole per zgjedhjet lokale ne vend,  ka thane se kane vendos...
video

Lajmet Qendrore (20. 09. 2017)

video

Lajmet Qendrore (18. 09. 2017)

video

Lajmet Qendrore (16. 09. 2017)

video

Lajmet Qendrore (15. 09. 2017)

video

Lajmet Qendrore (14. 09. 2017)