E martë, 21 Nëntor 2017

Tema: Rugovasit

Kryeministri Mustafa së shpejti ka me vizitue brezin kufitar me Malin...

Mbas përfundimit të takimit në Pejë ndërmjet Kryeministrit Isa Mustafa dhe rugovasve, kryetari i kësaj komune, Gazmend Muhaxheri, deklaroi se ky takim ishte në...

Befasuese kush e ka marrë përsipër hedhjen e bombës në shtëpinë...

Nji email ‘[email protected]’, ka arritë në adresën e lajmi.net, ku thuhet se marrin përgjegjësinë për sulmin me bombë ndaj drejtorit të RTK's, Mentor Shala, transmeton...

Ka me ju befasue kush e ka marrë persipër sulmin ndaj...

Rugovasit kanë marrë persipër sulmin që ndodhi mbramë në RTK, medium i cili u sulmue me granatë dore. Në nji njoftim, ata kanë ba të...

Ka me ju befasue kush e ka marrë pergjegjësinë për sulmin...

Nji e-mail ka ardhe nga “Rugovasit” në Indeksonline, ku thuhet se ata kanë marrë përgjegjësin për sulmin mbi Kuvendin e Kosovës. Në këtë njoftim thuhet...

Rugovasit: Na kane mbete varrezat në Mal të Zi

Shefi i Grupit Parlamentar të PDK’s, Adem Grabovci, e ka prit nji grup të banorëve nga fshatnat e Kosovës në kufi me Malin e...