E shtunë, 21 Tetor 2017

Tema: shejat

Shejat që tregojnë se jeni në depresion

Ekspertët kanë renditë disa gjendje emocionale në përditshmëninë tonë, të cilat munden me spjegue saktë se tashma jeni në nji fazë të depresionit. Madje, ata...

Kanceri në bark zhvillohet në heshtje. Këto janë shejat e para!

Kanceri i barkut asht nji smundje vdekjeprumëse e cila vret mija njerëz çdo vit. Shanset e mbijetesës janë të nalta nëse e zbuloni smundjen në...

Shejat ma të “çuditshme” që tregojnë se jeni të stresuem!

Stresi manifestohet në forma nga ma të ndryshmet. Disa prej tyne janë simptoma emocionale dhe në nji pjesë të konsiderueshme të njerëzve janë fizike. Problemi...

Mos i injoro: Këto sheja munden me zbulue që në trupin...

Kanceri asht smundje shumë e randë. Madje, edhe format e zbulimit, të cilat konsiderohen ndër ma të mirat, si p.sh. testet dhe kontrollet rutinë nuk...

Këto janë simptomat e hershme të kancerit, 90 % e njerëzve...

Trupi i njeriut asht i ndërtuem asisoj për me dërgue sheja si simptoma të cilat na tregojnë se diçka asht tue shkue gabim. Fatkeqësisht, shumica...

Këto janë 10 shejat e para që e paralajmërojnë kancerin

Për diagnostifikim të kancerit pak njoftohemi se cilat janë simptomat, por megjithatë shejat e para munden me qenë tepër të vogla. Ma poshtë, mundeni me...

Sheja të hershme që paralajmërojnë kancerin e mushknive

Kanceri i mushknive asht lloji i dytë i kancerit ma i përhapun si te femnat ashtu dhe te mashkujt. Këta të fundit kanë mundësi 1...

Sheja e parë që zbulon kancerin e vezoreve. Mos e leni...

4 shejat e maposhtme të paralajmërimit të hershëm të kancerit ovarian munden me ju ndihmue të dini nëse keni diçka që duhet me pa...

Shejat e para paralajmëruese të nivelit të naltë të sheqerit në...

Niveli i naltë i sheqerit në gjak po bahet nji problem shqetësues jo vetëm për diabetikët. Kjo gjendje mundet me ndikue te çdo njeri në...

Shejat ma të zakonshme të kancerit, që krejt i injorojnë

Dr Tony Bartone, i cili asht zavendëspresident i Shoqatës Mjekësore të Australisë, thotë se simptomat, të cilat janë të vazhdueshme munden me qenë simptoma...