E premte, 15 Dhjetor 2017

Tema: shepjtim bulliqi

Shpejtim Bulliqi

Prezentimi i fakteve për Demarkacionin, qe çka thotë Bulliqi

Komisioni Shtetnor për shejimin dhe mirëmbajtjen e kufinit shtetnor të Hanën ka me i prezentue para Qeverisë së Kosovës, të gjetunat e reja lidhun...
shpejtim bulliqi

Bulliqi prezenton sot të gjetunat për Demarkacionin

Kryesuesi i Komisionit Shtetnor për Shejimin dhe Mirëmbajtjen e Kufinit Shtetnor, Shpejtim Bulliqi, prezenton sot para Komisionit për Integrime Europiane të gjetunat e deritashme...
shpejtim bulliqi

Qe kur ka me raportue Bulliqi në Kuvend për Demarkacionin

Kryetari i Komisionit Shtetnor për Demarkacionin e kufinit me Malin e Zi, Shpejtim Bulliqi, për herë të parë ka m`i paraqit të dhanat e...
video

Shpejtim Bulliqi i çon selam Agim Veliut, Gazmend Muhaxherit edhe Luan...

"Mbas nji konsulte te gjate me elektoratin tim, qe me kane votue, me kane kerkue qe une mos me marre pjese ne seancen e...