E premte, 15 Dhjetor 2017

Tema: Shkollat Fillore

video

Fmitë e fillores po mësojnë kundër ekstremizmit

Vrasja në fundjavë e 22-vjeçarit nga Prizreni që luftonte përkrah Al-Qaeda’s në Alepo, por sidomos numri i madh i kosovarëve që i janë bashkue...

Shkollat fillore në vend, kaluse në Matematikë e tresh në Gjuhë...

Cilësia e mësimit në nivelin fillor në Kosovë mundet me u krahasue me notë kaluese në landën e Matematikës, dhe me tresh (3) në...