E mërkurë, 22 Nëntor 2017

Tema: strukturat paralele

editatahiri

Tahiri: Jo asociacion serb pa shuemjen e strukturave paralele

Ministrja për dialog në Qeverinë e Kosovës, Edita Tahiri, tue raportue para Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media, ka theksue se simbolet...

Dialogu me Serbinë veç çka i ka forcue strukturat paralele

Dialogu me Serbinë, i filluem pesë vjet ma parë, nuk ka ndikue në shuemjen e strukturave paralele në Kosovë, por përkundrazi i ka forcue...
Mitrovica e Veriut

Çka po bahet me strukturat paralele në Veri

Në veri të Kosovës vazhdon funksionimi i strukturave paralele serbe, të ngrituna dhe mbështetuna nga Beogradi zyrtar, që nga periudha e mbasluftës. Përkundër marrëveshjes...