E diel, 17 Dhjetor 2017

Tema: tabelat

Kqyreni çka kanë ba banorët e këtij katundi në Kosovë me...

Në hymje të katundi Miresh i Vogël në komunën e Gjilanit, keni me i gjetë emnat e tana familjeve dhe orientimin për te shtëpia e tyne. Banorët...

Tahiri kallxon se Marrëveshja u jep fund tabelave ‘proba’

Ministrja për Dialog me Serbinë, Edita Tahiri në Kuvendin e Kosovës ka deklarue se marrëveshja për tabelat e automjeteve me Serbinë i jep fund...