E diel, 21 Janar 2018

Tema: te hyrat

Të hyrat nga dogana dhe ATK mbi 1 miliard euro

Nga Kallnori deri në fund të Korrikut të këtij viti janë mbledh mbi 1 miliard euro të hyra këto nga Dogana dhe Administrata Tatimore...

Rriten të hyrat doganore, mbi 11 milionë euro

Dogana e Kosovës ka vazhdue me performacën të naltë në mbledhjen e të hyrave, ku në këtë pesë mujorin e parë të këtij viti...
Qeveria e Kosovës

Qeveria për tre muej kishte të hyra 436.6 milionë euro, por...

Agjencia e Statistikave të Kosovës i ka publikue për herë të parë llogaritë qeveritare të Kosovës, ku vërehet se shuma e përgjithshme e të...
parettt

Këto janë të hyrat vjetore nga diaspora

Ministri i Diasporës, Valon Murati, ka ba të ditun se të hyrat vjetore nga diaspora në Kosovë kalojnë shifrën prej 1.5 miliard eurosh, tue...

Të hyrat, vitin e kaluem ishin 1 miliardë e 779 milionë...

Qeveria e Kosovës ka miratue raportin financiar për vitin 2016, të cilin e ka procedue për diskutim në Kuvendin e Kosovës. Raporti paraqet të hyrat...

Pacolli premton: Kam me i dyfishue të hyrat e Kosovës

Presidenti i Aleancës Kosova e Re (AKR), Behgjet Pacolli në fjalën e mbajtun në Kongresin e Katërt të AKR's, vlerësoi se skamja asht armiku ma...
avdullah-hoti

Ministri Hoti: Këto janë të hyrat gjatë muejit Kallnor

Ministri i Financave, Avdullah Hoti, ka ba të ditun se gjatë muejit Kallnor të hyrat janë rritë me 4.7 përqind dhe janë kursye 660...

Dogana me rekord të ri – 1 miliardë e 40 milionë...

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Doganës, Fahri Gashi tha se Dogana për herë të parë që nga themelimi këtë vit ka arrit nji...

Dogana ban histori, gati mblodhi 1 miliard Euro!

Dogana e Kosovës, ka arritë me mbledhë ma shumë mjete në krahasim me planin që e kishte si synim. Zadhanësi i Doganës së Kosovës, Adriatik...
kamionet dogana

Dogana me ma shumë të hyra se sa asht parashikue!

Doganat e Kosovës kane tejkalue projeksionet buxhetore për këtë vit. Mbi 22 milionë euro Doganat kane mbledh ma shumë se sa asht parashikue. Kështu tha Lulzim...