E diel, 17 Dhjetor 2017

Tema: trafkimi

Arrestohen dy persona për trafikim me njerëz dhe identifikohen dy viktima

Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore me njisitet e saja në Gjakovë, ka realizue nji operacion policor në...