E premte, 24 Nëntor 2017

Tema: udhëtarët

Kështu rreshqiti dhe shpërtheu aeroplani me plot udhëtarë (video)

Nji aeroplan peruan me qinda udhëtarë në bord ka shpërthye në flakë gjatë uljes n' aeroport. Avioni i “Peru Airlines” me 141 udhëtarë asht përfshi...

Kosovarët aterojnë dhunshëm në Beograd, arsyeja ka me ju shokue!

Fluturimi i nisun mbramë nga Vjena e Austrisë, që për destinacion kishte aeroportin e Prishtinës, nuk arriti me ba ulje në aeroportin ‘Adem Jashari’...

Mrekullia i pshton udhëtarët e këtij autobusi!

Pamje që shpesh i shohim në filma dhe na doken të pabesueshme të ndodhin në realitet, por në Indi ka ndodhë nji ngjarje vërtetë...