E hënë, 11 Dhjetor 2017

Tema: Universiteti i Prishtines

“Ka dyshime për nji varrezë masive në oborrin e Universitetit të...

Prokuroria Speciale e Kosovës duhet që së shpejti me urdhërue fillimin e gjurmimeve mbrenda oborrit të Universitetit të Prishtinës, afër Kishës së kontestueme ortodokse. Mjeku...

“Edhe studentët protestojnët” me 14 Maj

Protestës së opozitës, që u paralajmëtur për14 Maj, kane me iu bashkue edhe nji pjesë e studentëve të Universitetit të Prishtinës. Me moton “Edhe studentët...
video

Studentët e Kosovës shkëmbejnë përvojat me ndërkombëtarët

Universiteti i Prishtinës u themelue me 15 Fror 1970, dhe aktualisht numëron 17 fakultete, nga të cilat 14 janë fakultete akademike, ndërsa 3 të...
video

150 studentë nisin praktikën në Ministrinë e Financave

Ky asht grupi i parë i studentëve të Universitetit të Prishtinës, të cilët dijen e përfitueme në mënyrë teorike kanë me e praktikue në...

Kryeministri viziton Universitetin e Prishtinës

Rreth 2 javë mbas zgjedhjes së rektorit të ri të Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema, Kryeministri i vendit, Isa Mustafa ka vendosë me e...
video

Marjan Dema zgjedhet Rektor i Universitetit të Prishtinës

Me 7 vota pro, Profesori i matematikës në Fakultetin e Inxhenerisë, Marjan Dema asht zgjedhë Rektor i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”. Me këtë...