E hënë, 11 Dhjetor 2017

Tema: uran butka

100 vjet nga lindja e Musine Kokalarit: Tregimi per qendresen dhe...

PERSEKUTIMI SHTETËROR I MUSINE KOKALARIT (Me rastin e 100-vjetorit të lindjes së Musine Kokalarit) "...Unë jam nxënëse e të ndriturit Sami Frashëri. Ju fituat në zgjedhje,...
video

Historiani Uran Butka: Në Shqipni në vitet 1943-1945 pati vetëm luftë...

Historiani Uran Butka e cilëson luftë të pastër civile atë që ndodhi në Shqipni mbas vitit 1943 deri në vitin 1945. Dhe arsyeja e kësaj...